AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasaportu kaybetmek

Kahve falında pasaportu kaybetmek

Kahve falında pasaportu kaybetmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, onlarla arasının açılacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında pasaportu kaybetmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında pasaport kaybetmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında pasaportu kaybetmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında pasaporta vize almak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasaport almak sorunsuz geçeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında pasaport çıkarmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Kahve falında pasaport almaya çalışmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında pasaport unutmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pasaport görmek bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir