AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzlu park görmek

Kahve falında havuzlu park görmek

Kahve falında havuzlu park görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzlu park gördüyseniz:

  • Yardım talebiyle karşılaşırsanız üzerinize düşeni yapmalı ya da uygulanabilir çözümler üretmeye çalışmalısınız.

Kahve falında havuzlu park görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüs park etmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında park yeri görmek onlarla arasının açılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parkta uyumak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında park edilmiş araba görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında arabayı park ettiğini görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında park yapıldığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini parkta görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir