AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert palto giymek

Kahve falında lacivert palto giymek

Kahve falında lacivert palto giymek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert palto giymek gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında lacivert palto giymek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert palto görmek kolaylıklara kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında mor palto giymek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın palto giymek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yolunun hep açık olacağına inanılır.

Kahve falında gri palto giymek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo palto giymek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalettir.

Kahve falında uzun palto giymek çok kötü günler geçireceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında asker paltosu giymek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir