AnaSayfa / Genel / Kahve falında otların içinde yürümek

Kahve falında otların içinde yürümek

Kahve falında otların içinde yürümek gözyaşının kuruyacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalettir.

Kahve falında otların içinde yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otlar içinde yürümek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otların içinde yürümek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil otlarda yürümek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında otlarda yürümek kızı olanların da gelin edeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde ot görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalettir.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir içinde yürümek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir