AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot kesmek

Kahve falında ot kesmek

Kahve falında ot kesmek o işi canlandıracağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ancak yılmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında ot kesmek gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Kahve falında ot kesmek itibar edineceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ot kesmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru ot kesmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otuz rakamı görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Kahve falında oturup konuşmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tere otu yemek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturan insanlar görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kantaron otu görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir