AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil örtülü türbe gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine işarettir.

Kahve falında türbe örtüsü görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında türbe yeşili görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil türbeyi görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil türbe görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil türbeye gitmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, refah içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, adaletin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil masa örtü görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir