AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil masa örtü görmek

Kahve falında yeşil masa örtü görmek

Kahve falında yeşil masa örtü görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil masa örtü gördüyseniz:

  • Bazı konulara katkıda bulunmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil masa örtü görmek aklına giren şeytana uyacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret eder.

Kahve falında masa örtüsü satın almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında naylon masa örtüsü görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu masa örtüsü görmek hem işinde başarılı olacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı masa örtüsü görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli masa örtüsü görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yaşama dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni masa örtüsü görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir