Kahve falında yeşil okul görmek

Kahve falında yeşil okul görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, mutlu bir insan olunacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil okul gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında yeşil okul tahtası görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil okul görmek düzenli bir işe girileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına yorulur.

Kahve falında okula kayıt yaptırmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında orta okulunu görmek kazancında da artış meydana geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda ders görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli kendini okulda görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında okulun bahçesinde olduğunu görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında eski okul arkadaşı görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir