AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Eski arkadaş veya meslektaşlarla ilişkilerinizde sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına işaret eder.

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ojeli tırnak görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağını ojeli görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağı ojeli görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnakları ojeli görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, zamanının boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir