AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı ojeli görmek

Kahve falında tırnağı ojeli görmek

Kahve falında tırnağı ojeli görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağı ojeli gördüyseniz:

  • Bazı konuların üstesinden nasıl geleceğinizi anlayamayabilirsiniz.

Kahve falında tırnaklarında oje görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işarettir.

Kahve falında siyah ojeli tırnak görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarını kırmızı ojeli görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tırnakta kırmızı oje görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, güzel günlerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarda oje görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yükseldikçe yükseleceğine işarettir.

Kahve falında tırnağını ojeli görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir