AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları ojeli görmek

Kahve falında tırnakları ojeli görmek

Kahve falında tırnakları ojeli görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, aşkının da kalıcı olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, kişinin tek başına kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında tırnakları ojeli gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayak tırnağına oje görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklara oje görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ojeli erkek tırnağı görmek güçlendikçe güçleneceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaktan oje silmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında tırnaklarda oje görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir