AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını ojeli görmek

Kahve falında tırnağını ojeli görmek

Kahve falında tırnağını ojeli görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tırnağını ojeli gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tırnaklara oje görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Kahve falında ojeli tırnaklarla namaz kılmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara delalettir.

Kahve falında tırnak ojelemek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarını ojeli görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnakları ojeli görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarında oje görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dünya malına kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir