AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakımlı tırnak görmek

Kahve falında bakımlı tırnak görmek

Kahve falında bakımlı tırnak görmek hanesine güneş doğacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında bakımlı tırnak gördüyseniz:

  • Seçimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında tırnak bakımı yapmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında bakımlı tırnak görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bakımsız bahçe görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya bakım yaptırmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cilt bakımı yapmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında bakımsız olmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunu yoğun bakımda görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir