AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, önünün kapanacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akan nehirde yüzmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında nehirde yüzdüğünü görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir yüzmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir nehirde yüzmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında nehirde yüzmek yeni işlere ve projelere gireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir