AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir nehirde yüzmek

Kahve falında bir nehirde yüzmek

Kahve falında bir nehirde yüzmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında bir nehirde yüzmek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri söylemek konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil nehirde yüzmek iki tarafın da çok sevineceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında akan nehirde yüzmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık nehirde yüzmek hasta ve üzgün olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında bir nehirde yüzmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hedeflere ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında nehirde yüzmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde balıklarla yüzmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde tersine yüzmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir