AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Her konuda iddialısınız.

Kahve falında haşlanmış yeşil mercimek görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşlanmış mercimek görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek öz güven kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimek yemek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş yeşil mercimek görmek sorunların ve engellerin biteceğine, adını kirleteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek yemeği pişirmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir