AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mektup görmek

Kahve falında yeşil mektup görmek

Kahve falında yeşil mektup görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, kimseyle konuşmayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil mektup gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yeşil mektup görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında boş mektup almak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine mektup vermek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker mektup görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açılmamış mektup görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, tövbe etmeden vefata alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye mektup yazmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir