AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker mektup görmek

Kahve falında asker mektup görmek

Kahve falında asker mektup görmek hataların telafi edileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, kazancının her geçen gün artacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker mektup gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında asker mektubu okumak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında asker mektubu görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker mektubu almak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askere mektup yazmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker mektup görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Kahve falında askerden mektup almak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kimseyle konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden aşk mektubu almak sağlık sorunlarının son bulacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden aşk mektubu almak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir