AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kazancın sürekli artacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mektup zarfı gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında beyaz mektup zarfı görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zarf mektup görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mektup zarfı görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret eder.

Kahve falında mektup zarf görmek işveren koltuğunda oturacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz zarf içinde para görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında beyaz zarf almak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz zarf görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir