AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine mektup vermek

Kahve falında sevdiğine mektup vermek

Kahve falında sevdiğine mektup vermek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, gelirinin sürekli olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğine mektup vermek gördüyseniz:

  • Halledilmesi, konuşulması, ilerlenmesi veya sonuçlandırılması gereken iş ya da konular varsa, sakinliğinizi koruyarak soğukkanlı şekilde ele almaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında sevdiğin birinden mektup almak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sorunlarından arınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden aşk mektubu almak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine mektup vermek parlak bir kariyere sahip olunacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden mektup almak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, özlem gidereceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinden mektup almak çok daha fazla adım atacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden mektup almak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, günü birlik tatillere çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak bazı büyük çalışmalar yapacağına, atılım yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir