AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun ısırması görmek

Kahve falında maymun ısırması görmek

Kahve falında maymun ısırması görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında maymun ısırması gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun ısırması görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında sevimli maymun görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında maymuna yemek yedirmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalettir.

Kahve falında maymun satın almak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, hasret çekenlerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında insanı maymun görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru maymun görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir