AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymundan kaçmak

Kahve falında maymundan kaçmak

Kahve falında maymundan kaçmak ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında maymundan kaçmak gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Kahve falında maymundan kaçmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayatınızın neşe dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen maymun görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına delalettir.

Kahve falında maymun ailesi görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında maymun tarafından kovalanmak işlerinizin bozulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunun elini tutmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek maymun görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında maymun ısırması görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve maymun görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir