AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kürek görmek

Kahve falında mavi kürek görmek

Kahve falında mavi kürek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi kürek gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında mavi kürek görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kırık kürek görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum ve kürek görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kürekle dövmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayık küreği görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kürekle toprak bellemek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı kürekle öldürmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir