AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma ısırmak

Kahve falında kırmızı elma ısırmak

Kahve falında kırmızı elma ısırmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, başarılarının katlanacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma ısırmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elmayı ısırmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma ısırmak fakirliğinin biteceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma ısırdığını görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı büyük elma görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak kırmızı elma görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ısırılmış kırmızı elma görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir