AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kestane vermek

Kahve falında birine kestane vermek

Kahve falında birine kestane vermek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birine kestane vermek gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, malının da hiç olacağına delalet eder.

Kahve falında kestane görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kestane görmek büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu kestane görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında soyulmuş kestane görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kestane yediğini görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir