AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, canının sağ olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kaplı kitap gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, helal rızka kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kitap kabı görmek büyük bir üne sahip olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kitap kapatmak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir