AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kaplı kitap görmek

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kaplı kitap gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar bazı ilişkilerin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitap kabı görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işinin de hep yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kitap kapatmak dinden çıkacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek herkesten ileriye gideceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir