AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap kapatmak

Kahve falında kitap kapatmak

Kahve falında kitap kapatmak insanlara küsüleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında kitap kapatmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek başının derde gireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kitap kabı görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek umduklarını bulamayacağına, canının ve malının garantide olacağına delalettir.

Kahve falında kitap kapatmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir