AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kaplı kitap görmek

Kahve falında kara kaplı kitap görmek

Kahve falında kara kaplı kitap görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kaplı kitap gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Kahve falında kara kaplı kitap görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kitap görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı kitap görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap kabı görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaplı kitap görmek ekmeğine leke süreceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir