AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kapıdan içeri girmek

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Kahve falında kapıyı açıp içeri girmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında açık kapıdan içeri girmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük bir kapıdan içeri girmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapı açıp içeri girmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir kapıdan içeri girmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında demir kapıdan içeri girmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Kahve falında balkondan içeri girmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden içeri girmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir