AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli kapı açmak

Kahve falında sürekli kapı açmak

Kahve falında sürekli kapı açmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli kapı açmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında sürekli kapı açmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında araba kapısı açmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı anahtarla açmak kendisine olan güveninin artacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Kahve falında araba kapısını açmak gittiği yolda yalnız kalacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında çelik kapı açmak yapılan hataların düzeltileceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir kapıyı anahtarla açmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtarsız kapı açmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir