Kahve falında kırmızı kaftan giymek

Kahve falında kırmızı kaftan giymek çok hayırlı işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, evlat sahibi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız eğitiminizi veya profesyonel hedeflerinizi engelleyebilir.

Kahve falında kırmızı kaftan giymek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kaftan görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi kaftan giymek iyiliğe ve güzelliğe, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kaftan giymek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaftan giymek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kaftan giydiğini görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına inanılır.

Kahve falında mor kaftan giymek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında bordo kaftan görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir