AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kabuğu yemek

Kahve falında karpuz kabuğu yemek

Kahve falında karpuz kabuğu yemek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayatının düzene gireceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz kabuğu yemek gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendine göre yerlere odaklansın.

Kahve falında karpuz kabuğu yemek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz karpuz görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu portakal yemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek emeklerinin yarıda kalacağına, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir