AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabir görmek

Kahve falında yeşil kabir görmek

Kahve falında yeşil kabir görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kabir gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Kahve falında yeşil kabir görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabirde görmek zarar göreceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabirde olduğunu görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, dostlardan zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında kabire dua okumak büyük kazanç elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında tek kabir görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kabir toprağı görmek onlarla ayrı düşeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, borçlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında kabir ziyaret görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir