AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ırmak görmek

Kahve falında yeşil ırmak görmek

Kahve falında yeşil ırmak görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ırmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan sorunları çözebilmek için yüzde yüz gayret göstermenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ırmak görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir ırmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ırmak ve yeşillik görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ırmakta yüzmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ırmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine işarettir.

Kahve falında akan ırmak görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ırmaktan birini kurtarmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmağı geçmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir