AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil iri erik görmek

Kahve falında yeşil iri erik görmek

Kahve falında yeşil iri erik görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil iri erik gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında yeşil iri erik görmek bir bebek sahibi olacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında iri erik görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri erik yemek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah iri erik görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri siyah erik görmek üzüntülerin günden güne artacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine alamet eder.

Kahve falında iri yeşil göz görmek aklına giren şeytana uyacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında iri yeşil yılan görmek tövbe etmeden vefata, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir