AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yeşil zeytin görmek

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, ömrünün uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında iri zeytin görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında iri siyah zeytin görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri zeytin yemek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri iri zeytin görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri yeşil yılan görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir