AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri erik yemek

Kahve falında iri erik yemek

Kahve falında iri erik yemek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, para kazanmaya, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında iri erik yemek gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Kahve falında iri erik yemek kazancının da aynı oranda artacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına inanılır.

Kahve falında siyah iri erik görmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil iri erik görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında iri siyah erik görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri erik görmek acı veren kazalara, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri armut yemek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri tuz yemek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir