AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yeşil yılan görmek

Kahve falında iri yeşil yılan görmek

Kahve falında iri yeşil yılan görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında iri yeşil yılan gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında iri yeşil yılan görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah iri yılan görmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında iri ve uzun yılan görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri ve kısa yılan görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına işaret eder.

Kahve falında büyük iri yılan görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret eder.

Kahve falında iri sarı yılan görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iri yılan görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında sarı iri yılan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir