AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yeşil göz görmek

Kahve falında iri yeşil göz görmek

Kahve falında iri yeşil göz görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yönetici makamına oturacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında iri yeşil göz gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Kahve falında yeşil iri göz görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, şöhret elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yeşil göz görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında iri mavi göz görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri gözlü kadın görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah iri göz görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir