AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah iri erik görmek

Kahve falında siyah iri erik görmek

Kahve falında siyah iri erik görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, bazı adımlar atacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, dertlerine derman arayacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah iri erik gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Kahve falında siyah iri erik görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi işaret etmektedir.

Kahve falında iri siyah erik görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri erik yemek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında iri erik görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sarsılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil iri erik görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek her geçen gün sorunların artacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında iri siyah göz görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında siyah iri göz görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir