AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil iplik almak

Kahve falında yeşil iplik almak

Kahve falında yeşil iplik almak iş sahibi olunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, anne babayla ters düşüleceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil iplik almak gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Kahve falında yeşil iplik almak yenisinin başlayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil iplik görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın iplik görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında iplik kesmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa iplik görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet eder.

Kahve falında iplik yemek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında iplik satmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir