AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik satmak

Kahve falında iplik satmak

Kahve falında iplik satmak büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında iplik satmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.

Kahve falında iplik satmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında iplik çözmek huzurunun bozulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek iplik görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iplik makarası görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında iplik iğne görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir