AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil incir toplamak

Kahve falında yeşil incir toplamak

Kahve falında yeşil incir toplamak doğruluktan ayrılmayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yeşil incir toplamak gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil incir toplamak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta incir toplamak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş incir toplamak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine inanılır.

Kahve falında incir ve elma toplamak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze incir toplamak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah incir toplamak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında incir yemek ve toplamak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir