AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ihram giymek

Kahve falında yeşil ihram giymek

Kahve falında yeşil ihram giymek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, itibarın sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ihram giymek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ihram giymek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının ihram giydiğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ihram giymek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ihram giymek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ihram giymek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında ihram görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına tabir olunur.

Kahve falında ihramlı erkek görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir