AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ihram giymek

Kahve falında beyaz ihram giymek

Kahve falında beyaz ihram giymek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, isabetli kararlar alacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ihram giymek gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz ihram giymek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ihram giymek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında ihram giymek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, işlerin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ihram giydiğini görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ihram giymek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ihramlı namaz kılmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalettir.

Kahve falında ihramlı insanlar görmek hayatının bir anda renkleneceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir