AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihramlı erkek görmek

Kahve falında ihramlı erkek görmek

Kahve falında ihramlı erkek görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ihramlı erkek gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında ihramlı erkek görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ihram giyen birini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize inanılır.

Kahve falında ihram kıyafeti görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında ihramlı namaz kılmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Kahve falında eşini ihramlı görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ihram görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini ihramlı görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir