AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihram giymek

Kahve falında ihram giymek

Kahve falında ihram giymek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ihram giymek gördüyseniz:

  • Bazı olayların büyümesine izin verirseniz olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında ihram giymek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ihram giymek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ihram giymek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ihram giydiğini görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ihram giymek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ihramlı insanlar görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata alamet etmektedir.

Kahve falında ihram görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir