AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gitmek ihram giymek

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek istediği yola çıkacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yeni bir işe girileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek hayırlı kazançlar elde edileceğine, verimli olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ihram giymek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ihram giydiğini görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ihram giymek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihram giymek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ihram giymek aç kalacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ihram görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında ihramlı namaz kılmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir