AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ihram giymek

Kahve falında siyah ihram giymek

Kahve falında siyah ihram giymek çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, dertlerinin unutulacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ihram giymek gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya tepkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında siyah ihram giymek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ihram görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ihram giydiğini görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ihram giymek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ihram giymek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ihram giymek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ihramlı insanlar görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir